• −15%
Caudalie Vinocrush Colour Cream Shade 5 30ml

Caudalie Vinocrush Colour Cream Shade 5 veido kremas su atspalviu 30ml

54,00 €
45,90 € Sutaupote 15%
Kiekis

CAUDALIE

Nemokamas Pristatymas

Perkant už 89€ ar daugiau.

Saugus Apmokėjimas

El. Bankas, Visa, Mastercard, ApplePay.

"Caudalie Vinocrush Skin Tinted Cream 5" 30 ml suvienodina veido spalvą natūraliais pigmentais ir suteikia sveiko spindesio.

"Caudalie Vinocrush Skin Tinted Cream 5" 30 ml yra hibridinis stebuklas, kuriame derinamos odos priežiūros ir makiažo savybės. Šis naujoviškas tamsintas kremas koreguoja ir išlygina odos atspalvį, išryškindamas natūralų odos grožį. Šio produkto sudėtyje yra daugiau nei milijonas augalinių kapsulių, kuriose užfiksuoti natūralūs pigmentai. Užtepus kremą, šie pigmentai išsiskiria ir tolygiai susilieja su oda, prisitaikydami prie unikalaus veido atspalvio ir suteikdami nepriekaištingą, itin natūralų atspalvį. Jis ne tik suvienodina veido spalvą, bet ir išryškina netobulumus bei suteikia sveiko švytėjimo. Kartu šiame kreme yra hialurono rūgšties, ekologiško vynuogių vandens ir niacinamido. Šios sudedamosios dalys veikia sinergiškai, išlygindamos ir drėkindamos odą, išlaikydamos ją sudrėkintą ir švytinčią visą dieną.

Be to, ši formulė yra veganiška, be sintetinių kvapiųjų medžiagų, o jos sudėtyje yra 96 % natūralios kilmės ingredientų. Apibendrinant galima teigti, kad šis tamsinamasis kremas, skirtas visų tipų odai, sujungia odos priežiūrą ir nesudėtingą grožį. Jis tarnauja kaip veido spalvą gerinanti priemonė ir kartu teikia naudą odai.

NAUDOJIMAS:

"Caudalie Vinocrush Skin Tinted Cream 5" 30 ml kremo pirštais užtepkite ant veido ir kaklo. Išsklaidykite tekstūrą, kad išsiskirtų kapsulėje esantys pigmentai. Arba nedidelį kiekį sumaišykite su dieniniu drėkinamuoju kremu.

SUDĖTIS:

aqua/water/eau, ethyl oleate, coco-caprylate/caprate, c13-15 alkane, c15-19 alkane, glycerin, zinc oxide, polyglyceryl-3 polyricinoleate, glyceryl behenate, propanediol, squalane, methylpropanediol, disteardimonium hectorite, niac inamide, sodium chloride, vitis vinifera (grape) fruit water, ci 77499 (iron oxides), boron nitride, silica, magnesium stearate, ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), butyrospermum parkii (shea) butter extract, ethylcellulose, cellulose acetate, ci 77891 (titanium dioxide), caprylyl glycol, cetyl alcohol, acid, sodium benzoate, potassium sorbate.(360/004)

CAUDALIE
3522930004295

Specifinė nuoroda

ean13
3522930004295

Naujausi pasiūlymai

Akcijos ir geriausi pasiūlymai

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: