• Išparduota
Dr. Scholl In-Balance Plantar Fasciitis Insoles Size M

Dr. Scholl In-Balance Plantar vidpadžiai su fascitu dydis M

44,00 €
Kiekis Išparduota

SCHOLL

Nemokamas Pristatymas

Perkant už 89€ ar daugiau.

Saugus Apmokėjimas

El. Bankas, Visa, Mastercard, ApplePay.

Kliniškai įrodyta, kad "Scholl In-Balance® Orthotics Plantar Fasciitis Pain Relief Insoles" įklotai palengvina pėdos pagrindo spaudimą ir padeda sumažinti pėdos skausmą tarp kulno ir skliauto, vadinamą plantariniu fascitu. Biomechanikos ekspertai specialiai sukūrė vidpadį, kad jis veiktų 3-in-1 ir padėtų sumažinti su plantariniu fascitu susijusį skausmą.

Smūgio absorbcija: Suteikia komfortą nuo bato smūgio į žemę, kai einate, bėgate ar bėgiojate
Stabilizacija: Padeda nustatyti pėdos padėtį bate, todėl pėdos pagrindas geriau prilaikomas ilgai stovint ar einant.
Spaudimo perskirstymas: svoris paskirstomas didesnei pėdos daliai, taip sumažinant spaudimą jautriose vietose.

NAUDOJIMAS:

Prieš naudodami įsitikinkite, kad gaminys gerai priglunda prie batų. Jei reikia, išimkite esamus vidpadžius. In-Balance® Plantar Fasciitis ortopedinių įdėklų kulnas turi būti priglaustas prie batų galo. Kad būtų galima geriausiai naudoti, galą nukirpkite iki norimo dydžio pagal kartu su gaminiu pateiktas rekomendacijas.

Kai kuriems žmonėms skausmo palengvėjimas gali užtrukti. Pėdos turi prisitaikyti prie padų struktūrinių savybių, todėl gali prireikti prisitaikymo laikotarpio. Jei reikia, palaipsniui naudokite "In-Balance® Plantar Fasciitis Orthotics" ortopedinius vidpadžius kasdien ir vis dažniau, kol galėsite juos nešioti visą dieną. Pakeiskite padą, jei atsiranda nusidėvėjimo ar nusidėvėjimo požymių.

Jei atsiranda diskomfortas ar dirginimas, nutraukite naudojimą. Jei skausmas, diskomfortas ar dirginimas išlieka, kreipkitės į vaistininką, gydytoją ar podiatrą. Patvirtintos avalynės komponentų papildymas ar pakeitimas gali turėti įtakos veikimui. Prieš pradėdami naudoti šį gaminį, kreipkitės patarimo į gydytoją, vaistininką arba podiatrą.

Scholl ir diabetas:

Jei sergate diabetu arba turite prastą kraujotaką, galite patirti pėdų komplikacijų. Prieš naudodami šį gaminį pasitarkite su gydytoju arba podiatru.

SCHOLL
5056585800219

Specifinė nuoroda

ean13
5056585800219

Naujausi pasiūlymai

Akcijos ir geriausi pasiūlymai

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: