Bmd Cosmetic Body Glow 100ml

Bmd Cosmetic Body Glow odai švytėjimo suteikianti priemonė 100ml

12,00 €
Kiekis

BMD COSMETIC

Nemokamas Pristatymas

Perkant už 89€ ar daugiau.

Saugus Apmokėjimas

El. Bankas, Visa, Mastercard, ApplePay.

Ši naujoviška kosmetikos priemonė sukurta tam, kad jūsų oda švytėtų. Sudėtyje yra 99 % natūralios kilmės ingredientų, įskaitant natūralius mikroelementus, "Body Glow" suteikia odai švytėjimo, suvienodina jos tonusą, suteikia jai švelnumo ir spindesio. Jos gėlavandenių gėlių aromatas apgaubs jus gaiviu ir švelniu aromatu.
GAIVUS IR SUBTILUS AROMATAS
Gėlavandenių gėlių aromatas apgaubs jus gaiviu ir švelniu aromatu. Neriebi tekstūra greitai įsigeria, nepalikdama likučių. Pademonstruokite gražią odą.
REKOMENDUOJAME
Visiems, kurie nori suteikti blizgesio ir švytėjimo rankoms, kojoms, iškirptei ir t. t. Palikdami odą gaiviai ir maloniai kvepiančią. Tinka visų tipų odai, "Body Glow" yra puikus jūsų kūno rutinos priedas, užtikrinantis visada skaisčią ir gražią odą.

NAUDOJIMAS:


Prieš naudodami suplakite. Pasimatuokite produktą ir įmasažuokite į norimą kūno vietą, kol produktas visiškai įsigers. Po naudojimo nusiplaukite rankas.
Naudojimo atsargumo priemonės:
Skirta išoriniam naudojimui. Nevartoti. Laikyti atokiau nuo gleivinių ir sudirgintos ar sužeistos odos. Vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant gausiai praplauti vandeniu. Nutraukite naudojimą, jei jaučiate bet kokį sudirginimą. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

SUDĖTIS:

MICA PIGMENTAS: Šį išskirtinį ingredientą sudaro natūralūs žėručio pigmentai. Jie ne tik suteikia odai išskirtinio spindesio ir švytėjimo, bet ir padeda sumažinti odos netobulumus bei suvienodinti odos atspalvį.
SUNPURO® Gold: Tai natūralus perlamutrinio blizgesio pigmentas, suteikiantis neprilygstamo švytėjimo ir gilumo. SunPURO® Gold - tai raktas į norimą švytėjimo ir spindesio suteikiančią išvaizdą.
Kvapas: "Body Glow" kvapų piramidė yra unikali ir veiksminga. Tonizuojantis kvapas, praturtintas gėlavandenių gėlių natomis, suteikia atgaivos ir gaivos, palikdamas malonų aromatą, kuris išlieka ilgam.

BMD COSMETIC
8436578722228

Specifinė nuoroda

ean13
8436578722228

Naujausi pasiūlymai

Akcijos ir geriausi pasiūlymai

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: