Bmd Cosmetic Vit C Eye Contour 15ml

Bmd Cosmetic Vit C Eye Contour paakių kremas 15ml

11,00 €
Kiekis

BMD COSMETIC

Nemokamas Pristatymas

Perkant už 89€ ar daugiau.

Saugus Apmokėjimas

El. Bankas, Visa, Mastercard, ApplePay.

"Vitamin C Eye Contour" yra naujoviškas produktas, skirtas atgaivinti ir atjauninti jautrią odą aplink akis.
Tepkite lengvai paspausdami talpyklę ir švelniai sukamaisiais judesiais masažuodami užtepkite tribriaunį roll-on tiesiai ant akių kontūro srities.
SU VITAMINU C IR ALFAHIDROKSIRŪGŠTIMI
Valomasis tirpalas, virstantis švelniomis putomis, kurios valo ir atnaujina odą, gerina jos tekstūrą. Jo šiek tiek rūgštinis pH palankiai veikia hidrolipidinės mantijos pusiausvyrą.
REKOMENDUOJAME
Šis akių kontūro kremas yra puikus sąjungininkas, padedantis atkurti akių švytėjimą ir jaunystę. Švelni, greitai įsigerianti formulė leidžia patogiai ir efektyviai tepti, todėl su kiekvienu naudojimu oda tampa akivaizdžiai švytinti ir atgaivinta.


NAUDOJIMAS:


Tepkite lengvai paspausdami indelį ir švelniai sukamaisiais judesiais užtepdami tribalį roll-on tiesiai ant akių kontūro srities. Baigkite paskirstyti švelniai tapšnodami pirštų galiukais, kad priemonė geriau įsigertų.


SUDĖTIS:

HYSILK: HySilk® yra mažos molekulinės masės hialurono rūgštis, pasižyminti drėkinamosiomis savybėmis ir gebėjimu išlaikyti vandenį odoje. Be to, ji teigiamai veikia tarpląstelinę komunikaciją, skatindama sveikesnę ir atjaunėjusią odą.
ASKORBILO GLIUKOZIDAS: Askorbilgliukozidas yra stabilus vitamino C darinys, pasižymintis visomis antioksidacinėmis vitamino C savybėmis, tačiau neturintis oksidacijos trūkumų. Jis padeda kovoti su laisvaisiais radikalais, skaistina odą ir gerina bendrą jos tekstūrą.
Kofeinas: Kofeinas pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir gebėjimu mažinti paburkimą bei tamsius ratilus. Be to, jis stimuliuoja odos mikrocirkuliaciją, todėl oda tampa gyvybingesnė ir budresnė.

BMD COSMETIC
8436578722846

Specifinė nuoroda

ean13
8436578722846

Naujausi pasiūlymai

Akcijos ir geriausi pasiūlymai

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: