Bmd Cosmetic Retinol Eye Contour 15ml

Bmd Cosmetic Retinol Eye Contour paakių kremas 15ml

11,00 €
Kiekis

BMD COSMETIC

Nemokamas Pristatymas

Perkant už 89€ ar daugiau.

Saugus Apmokėjimas

El. Bankas, Visa, Mastercard, ApplePay.

Retinolio akių kontūras - tai veiksmingas sprendimas, padedantis kovoti su senėjimo požymiais jautrioje srityje aplink akis.
Kad pasiektumėte geriausių rezultatų, švelniai tepkite produktą vakare ir įmasažuokite apskritimais su tribriauniu ritininiu aplikatoriumi.
PRATURTINTAS RETINOLIU
Šis akių kontūras praturtintas LIPOSOMU RETINOLU, kuris yra išskirtinio RETINOLO LIPOSISTEMOS KOMPLEKSO® dalis, pasižymi pažangia formule, suteikiančia jauninamąjį ir atgaivinamąjį poveikį.
REKOMENDUOJAME
Šis akių kontūras idealiai tinka tiems, kurie nori veiksmingai kovoti su senėjimo požymiais. Jo pažangi formulė užtikrina matomus rezultatus, todėl su kiekvienu naudojimu oda tampa stangresnė, sudrėkinta ir tolygesnė.

NAUDOJIMAS:


Tepkite vakare. Atlikite švelnų sukamąjį masažą su tribuliniu roll-on aplikatoriumi ant akių kontūro srities. Dienos metu venkite tiesioginio saulės spindulių poveikio ir naudokite apsaugos nuo saulės priemones su SPF30 arba didesniu.

SUDĖTIS:

LIPOSOMINIS RETINOLIS: Retinolis, natūrali vitamino A forma, yra šio akių kontūro žvaigždė. Žinomas dėl savo galingų savybių mažinti raukšles, didinti odos stangrumą ir drėkinimą bei suvienodinti odos tonusą, retinolis derinamas su naujovišku LIPOSYSTEM COMPLEX®. Šis unikalus veikliųjų medžiagų ir fosfolipidų kompleksas veikia kaip natūralus nešiklis, didinantis retinolio absorbciją ir užtikrinantis didesnį jo ryšį su oda. Be to, jis apsaugo retinolį nuo cheminių ir fermentinių poveikių, užtikrindamas veiksmingą išsiskyrimą norimoje veikimo vietoje.

BMD COSMETIC
8436578722211

Specifinė nuoroda

ean13
8436578722211

Naujausi pasiūlymai

Akcijos ir geriausi pasiūlymai

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: